Opstart trainingen

Beste zwemmers,

Door de versoepelingen in de Corona-maatregelen mogen we zeer langzaam maar zeker weer gaan starten met zwemmen.

We zijn natuurlijk heel erg blij dat we weer mogen beginnen met zwemmen, maar moeten ons vanwege de Corona wel aan een aantal regels houden:
– er mogen maximaal 24 zwemmers tegelijkertijd in het zwembad ( voor zwemmers tot en met 12 jaar geldt dit niet).
– zwemmers moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden (voor zwemmers tot en met 12 jaar geldt dit onderling niet, maar wel ten opzichte van de trainers).
– in de ene baan heenzwemmen, in de andere baan terugzwemmen; er mag niet worden ingehaald.
– helaas mogen we niet met ballen of andere attributen trainen.
– de kleedruimtes, toiletten en douches mogen niet worden gebruikt; in de zwemzaal kan worden omgekleed; doe thuis je zwemkleding aan onder je gewone kleding.
– het is niet mogelijk om voorafgaand en na de lessen te blijven hangen voor een praatje. Bij binnenkomst is het direct te water en na afloop afdrogen en direct naar huis.
– draag een zwembrilletje i.v.m. het hogere chloorgehalte in het water.

Wij verzoeken de recreanten een mailtje te sturen naar ledenadministratie@edvo.nl  als je onder de strenge regelgeving wilt komen zwemmen.
Vermeld in de mail onderstaande gegevens:
– naam
– leeftijd
– dag en tijdstip waarop je normaal gesproken zwemt. (ivm de beperkingen zullen de tijden tijdelijk worden aangepast)

De wedstrijdzwemmers zullen door de trainers op de hoogte worden gebracht. Zij hoeven niet te reageren op bovengenoemd mailadres.

Wij zullen naar aanleiding van jullie berichten bekijken of het mogelijk is om te gaan starten op de dinsdag en donderdag. Wij zullen een plan opstellen, zodat we iedereen zo eerlijk mogelijk de gelegenheid kunnen bieden om zijn/haar banen te zwemmen.
Hierbij zal er rekening mee gehouden worden dat er een verdeling is tussen kinderen tot en met 12 jaar en de overige zwemmers.

Zodra bekend is hoe we kunnen opstarten zullen wij jullie per mail en via de website/facebook nader informeren over de startdatum. 
Zie voor meer informatie ook de uitgebreide regelgeving op: https://www.waterdam.nl/corona-regels/

Met vriendelijke groet,

Bestuur Zwemvereniging EDVO