Lid worden?

Schuilt in jou een Olympisch kampioen?

Wil jij net zo snel zwemmen als Kira Toussaint, Marrit Steenbergen of Arno Kamminga en misschien wel ONZE Luc Kroon en ben je zes jaar of ouder en heb je minimaal zwemdiploma A en B? Word dan lid van EDVO! Vul ons contactformulier in. Je ontvangt dan een mailtje met informatie of er plaats is of dat je misschien op de wachtlijst geplaatst wordt.

De Ed-Vo afdeling wedstrijdzwemmen timmert hard aan de weg. Dit heeft in de afgelopen jaren geleid tot een structureel opleidingsprogramma voor wedstrijdzwemmers. Tijdens de realisatie van dit programma is ons meerdere malen gevraagd naar aanvullende trainingsmogelijkheden voor (oudere) niet-wedstrijdzwemmers.

Op dit moment denken we binnen Ed-Vo aan mogelijkheden om aan bovenstaande vraag gehoor te kunnen geven. Wij denken hierbij aan trainingen waarbij zowel aan conditie als aan zwemtechniek gewerkt wordt, onder leiding van bevoegde trainers.

Let op: het is mogelijk om een afspraak te maken en twee keer gratis mee te trainen zodat je kunt ontdekken of het zwemmen echt iets voor jou is.