Miniorenwedstrijd zondag 6 april Purmerend

Zondag 6 april ging ED-VO met 19 zwemmers naar de minioren-wedstrijd in Purmerend en daar is uitstekend gezwommen door de jongste zwemmers van onze zwemvereniging.

Marco Tol, Guusje en Liene Vriend zwommen hun eerste wedstrijd en deden dat heel goed en hebben alle 3 een keurige tijd neergezet. Amber Veerman, Michelle Jorgensen en Keetie Mooijer hadden een goed tempo en verbeterden hun tijd. Gerrie Tol verbeterde zijn tijd op de schoolslag ondanks dat hij zich niet goed voelde.

Ryan Mühren ging als een speer en zwom ook een PR. Vince Commandeur, Tom Veerman en Jeff Kroon zwommen ook allemaal een PR en Mandy de Does wist zelfs 2 keer haar tijd te verbeteren. Kim Veerman zwom zelfs zo hard dat ze tegen de muur knalde. Ruud Veerman zwom ook heel netjes en wist op 3 afstanden zijn tijd te verbeteren. Pascal Smit zwom voor de eerste keer de 200 meter rugslag en deed dat heel knap en zette een mooie tijd neer. Dave Groot en Bjorn Keizer hadden allebei een goede dag en zwommen heel hard en haalden allebei 2 x een PR. Max Langerveld zwom een mooie wedstrijd helaas behaalde hij geen PR. Jessica de Boer gaf veel gas en dat was goed te zien aan haar tijden, 3 keer een grote PR. Joelle de Does deed goed haar best helaas lukte het haar niet een PR te zwemmen.