Zwemtrainingskamp EDVO

Na een jaar van voorbereiding vertrokken de wedstrijdzwemmers van zwemvereniging  Ed-Vo vrijdag 26 oktober jl. voor een driedaags trainingskamp naar Groepsverblijf de Hullen in Roden.
26 super enthousiaste kinderen in de leeftijd van 7 tot 21 jaar met begeleiders gingen samen het avontuur aan.

Direct na aankomst in het groepsverblijf werden de kamers verdeeld. Nadat de meidenkamers van alle spinnen waren ontdaan en iedereen zijn slaapplekje had ingericht werd de hele groep getrakteerd op een heerlijke warme maaltijd gesponsord door de STERKIP.

Na een flinke afwas ging iedereen vervolgens op weg naar de sporthal alwaar de trainers een heel parcours voor de kinderen hadden uitgezet. Terug in het groepsverblijf vermaakte iedereen zich op en top met spellen, muziek en gewoon gezellig samenzijn.

Na een hele korte nacht werd iedereen om 6.30 uur gewekt en stond er een heerlijk ontbijt klaar. Het zaterdagprogramma was flink aanpoten voor de kinderen. 4 uur zwemtraining afgewisseld met een landtraining van een uur. Tussendoor was er geregeld ruimte voor een gezonde opkikker in de vorm van heerlijke bananen en mandarijnen, respectievelijk gesponsord door LEEK en DEEN. Moe maar voldaan met de buikjes vol van een heerlijke patat en snack werd er ‘s avonds nog flink wat gekeet in het groepsverblijf. De kleinsten gingen al vroeg slapen en ook de oudsten moesten tegen middernacht aan de slaap toegeven.

Zondagochtend was iedereen weer vroeg uit de veren voor het ontbijt en het gezamenlijk opruimen van het groepsverblijf. Na het ontbijt samen het bos in om het spel Levend Stratego te spelen. Dit spel werd door iedereen gespeeld alsof hun leven er vanaf hing. Het zwemkamp werd afgesloten met nog een laatste zwemtraining. Hiermee kwam het weekend teneinde en werd de terugweg naar huis ingezet.

Het weekend was niet alleen super sportief maar vooral ook heel erg gezellig.

Wij bedanken de organisatoren Hans en Guido, de trainers, de vrijwilligers, de sponsoren LEEK, de STERKIP en supermarkt DEEN, en iedereen die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan dit geweldige weekend.