Sterre bij de Danish Open in Esjberg (Denemarken) 7 t/m 9 Maart

Na de prachtige prestaties van afgelopen zondag tijdens de Talentencup in Amsterdam weer mooi nieuws van een Ed-Vo zwemmer.
Sterre Veerman neemt op dit moment met het paralympisch team deel aan de Danish Open in Esbjerg (Denemarken). Vrijdagavond kwam zij uit op de 200 m vrije slag. In de klasse S12/S13 behaalde zij de eerste plaats; op basis van het aantal IPC-punten werd zij in het totaalklassement 6e. En zij zwom een nieuw Nederlands record in de klasse S12 in een tijd van 2.39,66, bijna 9 seconden sneller dan haar oude toptijd. Zaterdagavond heeft Sterre de finale van 100 meter rugslag gezwommen, zij tikte als derde aan en scherpte opnieuw het Nederlandse record in klasse S12 aan. In deze open klasse werd Sterre op basis van het aantal IPC punten uiteindelijk vijfde. Zondag heeft Sterre brons in de wacht gesleept bij de 50 m rugslag en verbeterde zij haar eigen Nederlands record. In de finale van 50 meter vrije slag verbeterde Sterre haar tijd en behaalde een 8ste plaats. Al met al heeft Sterre als voorbereiding op de Swim Cup en de British Open een prachtig toernooi gezwommen.
Sterre heeft met het paralympisch team ook meegedaan aan The Hague Gold Grand Prix op 22 februari in het Hofbad in Den Haag, daar wist zij 3 Nederlandse records te zwemmen.