Pinkstertoernooi 2017

Pinkstertoernooi 2017

 

Van 3 t/m 5 juni was het Pinstertoernooi weer bij WZ&PC in Purmerend.. Met 13 zwemmers was EdVo van de partij.

 

Bij de heren waren het Max Langerveld en Ian van Tiel die mooie pr’s en medailles binnen sleepten. Max behaalde 7x goud en 6 pr’s. Ian behaalde alle kleuren medailles(goud,zilver en brons) en ook hij pakte een aantal pr’s.

 

Bij de deed Sanne dit ook. Alle kleuren kwamen in haar bezit en ondanks dat ze zich niet lekker voelde behaalde ze een aantal mooie pr’s. Danique Bernard pakte 9x goud en 2x zilver. Ook zij zwom erg goed en behaalde zij ook een aantal pr’s. Kelsey Brinkhuijsen zwom alleen de maandag en op beide afstanden zat ze er net iets boven. Ingrid Jongert behaalde ook 2 medialles, goud en brons. Ingrid de Does zat ook net iets boven haar tijden. Bij de jongere zwemsters zwom Yamilla Brinkhuijsen ook net iets boven haar tijden en zette Simoon Staubach 2 mooie nieuwe starttijden neer. Laura Mulder haalde wederom 3 mooie pr’s en ook Mandy de Does haalde 6 pr’s door erg goed te zwemmen.  Malinde Bernard zwom ook erg leuk en daardoor zette zij ook 3 pr’s op haar lijst erbij.

Joëlle de Does behaalde 1x goud,2x zilver en 2x brons. Maar dat niet alleen, ook doordat zij zeer goed zwom behaalde ze 3 pr’s waarvan op de 100 wisselslag er ruim 13 seconden afging en op de 100 rug zij naar 1.18.81 knalde.

 

Ook behaalde het estafettetema: Sanne Weistra, Ingrid de Does, Ingrid Jongert en Danique Bernard op de 4x 100 vrij de zilveren medaille.

 

Allemaal zeer goed gezwommen en gefeliciteerd met jullie medailles en Pr’s

 

 

 

 

 

 

 

 

JB