Edvo’s Zwemvierdaagse top-succes!

Al jaren behoort onze zwemvierdaagse tot de grootsten van Nederland. Dit jaar waren we zelfs nummer 2! Met een totaal aantal deelnemers van 1260 (!!) was het weer een zeer drukbezocht evenement.

Naast het zwemmen van de nodige baantjes om een medaille te kunnen behalen, is er van alles te doen op het terrein. De vele spelletjes, tombola en de popcorn en poffertjeskraam en de muziek van Nico Dobbel maken het ieder jaar weer compleet.

De zwemmers en vrijwilligers hebben er met elkaar weer voor gezorgd, dat we kunnen terugkijken op een gezellige week als afsluiter van het zwemseizoen.

Graag willen wij ons hele team van trouwe vrijwilligers, waarop wij al jaren een beroep mogen doen, en alle nieuwe vrijwilligers bedanken voor de gezelligheid, inzet en hulp tijdens deze week. Wij zijn er trots op dat wij ieder jaar weer een beroep mogen doen op jullie hulp! Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om er weer zo’n succes van te maken. We hopen dat jullie er net zo van genoten hebben als wij. Het is prachtig om te zien dat er ieder jaar weer zo’n mooie onderlinge sfeer is.

Tevens danken wij al onze sponsoren, het personeel van de Waterdam, de deelnemers en verder iedereen die op enig mogelijke manier betrokken is geweest bij de vierdaagse.

Hieronder treffen jullie enkele statistieken van onze penningmeester Jacques aan:

  • 1260 deelnemers: goed voor 50400 gezwommen baantjes
  • Afgerond 12.000 poffertjes gebakken
  • Meer dan 1300 zakken popcorn
  • Meer dan 10.000 lootjes verkocht (meer dan 200 prijzen uitgedeeld)
  • Meer dan 9.000 ballen gegooid
  • En ongeveer 250 plakken dikke koek uitgedeeld.

https://www.groot-waterland.nl

https://www.nieuw-volendam.nl/nieuwvolendam/algemeen/grote-deelname-aan-de-zwem4daagse-van-ed-vo

De datum van de volgende vierdaagse is alweer vastgesteld. Noteer 22-26 juni alvast weer in jullie agenda.

Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne vakantie toe!

Het bestuur van Zwemvereniging EDVO