ED-VO bestaat 40 jaar en dat moet gevierd worden

Afgelopen 24 oktober is het alweer 40 jaar geleden dat onze vereniging is opgericht. Wat als een kleine vereniging is begonnen is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste verenigingen in Volendam. ED-VO is een vereniging waar we met zijn allen heel trots op mogen zijn!

Op zaterdag 13 december a.s. nodigen wij jullie dan ook uit om dit jubileum samen te vieren. Voor alle leden en vrijwilligers organiseren wij die dag een gezellige spelletjesmiddag met ’s avonds voor de volwassenen een gezellige receptie.

Het zwembad is open vanaf 16:00 uur en dan hoor je in welke ploeg je zit. 

Aansluitend vanaf ongeveer 18:00 uur is er dan gelegenheid om nog even vrij te zwemmen. Voor iedereen is er dan een patatje, iets te drinken en een ijsje.

Voor de volwassen leden (18 jaar en ouder) is er na afloop van het zwemmen een receptie bij Eugène in het restaurant van zwembad “de Waterdam”. Dit zal een informeel samenzijn worden zonder toespraken.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen naar de receptie te komen wanneer je niet mee wilt doen aan de spelletjesmiddag. (geef dit dan wel duidelijk aan op het formulier of in de e-mail).

Voor de inventarisatie van het aantal leden dat aanwezig zal zijn verzoeken wij iedereen om een mail te sturen naar info@edvo.nl (uiterlijk tot 16 november a.s.) 

Ook de leden die niet aanwezig zullen zijn verzoeken wij om het formulier in te leveren. <formulier EdVo 40 jaar>

Met vriendelijke groet,

Bestuur ED-VO